Welkom op het webinar ‘Wie is de baas?’ op 25 november

16 november 2021 -

Steeds meer ZZP-ers. Steeds minder vakbondsleden. Werknemers met de juiste kwalificaties hebben op dit moment de banen voor het uitzoeken en twee op de drie kijkt dan ook om zich heen. De corona-situatie met de baas op afstand is blijkbaar goed bevallen, want veel werknemers willen niet meer terug naar kantoor en reistijd is geen factor van belang meer. Maar wat is dan wel van belang om mensen aan je binden? Meer dan alleen een goed salaris. Is de werkgever nog wel de baas?

De Publieke Zaak organiseert hierover een webinar op donderdag 25 november 13:00 – 14:00.
Eén van de sprekers in het webinar is Johan Immink, adjunct directeur van Havatec. Johan is verantwoordelijk voor de implementatie van integraal talent management op basis van de TMA methode bij dit bedrijf. Johan zal ingaan op de effecten daarvan op de bedrijfsvoering, de betrokkenheid van de medewerkers en de impact op het wervingsbeleid.

Bij de invoering van de TMA methode heeft Havatec zich laten ondersteunen door talent coach Sybren van der Schaar.

Andere sprekers in het webinar zijn onder andere Kirsten de Roo, auteur van het net verschenen boek De Perfect Match en Jan Prins, directeur-oprichter van PRiMAN.

Aanmelden kan hier, zolang er plaats is.

 

Salon Werk en Werkgelegenheid 6 oktober jl.
Het eerste webinar plaats onder de titel ‘Salon Werk en Werkgelegenheid’ met onder andere Guido van Nispen, Heleen Mees, Melek Usta en Eline Verhek.
Desgewenst vindt u hier de slides van de Salon Werkgelegenheid.
Meer weten over de ideeën van dit team? Download de brochure Werken is Leven.

Tekst door: Kyra Kuitert